Clubhuiscommissie

 

Nu ons clubhuis weer zo mooi is willen we dat graag zo houden. Daarvoor zoeken we een aantal mensen die bereid zijn om daar wat tijd en energie in te steken.

Taken van de clubhuiscommissie

  • De zorg over het wel en wee van het clubhuis. Ziet alles er nog netjes uit? Zijn er zaken kapot dan moet er iemand komen om ze te repareren (of bent u erg handig en doet u het zelf?!). Is het meubilair nog wel van deze tijd, de gordijnen, lampen etc.?  Zouden we een open haard willen hebben? Of dubbel glas? Allemaal overwegingen voor een clubhuiscommissie.
  • Aansturen van onze deskundige en hardwerkende schoonmaakploeg. Deze mensen hebben afgelopen jaren prachtig werk geleverd en altijd op tijd het clubhuis schoongemaakt. Niets is hun te veel. Zelfs na een feest staan ze de volgende ochtend (meestal zondag) extra vroeg op om het clubhuis weer schoon af te leveren voor leden die vroeg komen tennissen.
  • Coördineren van de verhuur van het clubhuis aan de seniorleden van Lommerrijk. Dit kan alleen indien er die avond/middag geen clubactiviteiten plaatsvinden en is louter toegestaan voor privé aangelegenheden.
  • Op dit moment loopt verhuur van het clubhuis via Jos Pruymboom maar ondersteuning is welkom.
  • Nadenken over een manier om het clubhuis optimaler te gebruiken. Er zijn tal van mogelijkheden om bv het clubhuis in de winter open te stellen voor bepaalde groepen leden. Denk aan een bridgeclub of zo.
  • Is het meubilair nog van deze tijd. Heeft u daar leuke ideeën over ?

Graag zien we uw aanmelding tegemoet .
Contactpersoon bestuur : Patrick Bennink

Commissies

-- Geen vermeldingen --U kunt zich aanmelden via

Ogenblik a.u.b. ...