Sponsor commissie

------

Dit is een commissie voor leden die gevoel voor commercie hebben en bijvoorkeur werkzaam zijn in het bedrijfsleven en bovendien voorzien zijn van een enorm netwerk. We zouden graag zien dat de inkomsten van onze club worden vergroot door de bijdragen van een flink aantal (nieuwe) sponsors.

Wat doet de sponsorcommissie
  • Het onderhouden van bestaande sponsors. In ruil voor een kleine vergoeding heeft de sponsor de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in ons Jaarboek.
  • Ook hebben we winddoeken hangen die we graag verhuren aan sponsors.
  • Nieuwe sponsors werven. De mogelijkheden om extra inkomsten te genereren voor ons clubje Lommerrijk zijn legio. Maar we hebben een paar enthousiaste leden nodig die dit structureel gaan oppakken en sponsors gaan werven.
  • Te denken valt aan een sponsoring per evenement. Dan hoeft het niet meteen om grote bedragen te gaan.
  • Onze vernieuwde website biedt bovendien veel mogelijkheden om de namen van sponsors te vermelden.
  • En wat dacht u van het vercommercialiseren van ons prachtige park!? Het clubhuis is inmiddels van binnen en buiten geschilderd en is zeer representatief. Er is een professionele koffiemachine, een goede tap en heerlijke wijn aanwezig om het iedereen naar zijn/haar zin te maken. Ideaal dus voor een bedrijf om bv op vrijdagmiddag/avond (wordt dan door de leden zeer weinig gebruik) ons park te huren voor een sessie met medewerkers, afgewisseld met een balletje slaan op een van de banen. Hapje eten erbij is geen probleem. We hebben een professionele BBQ staan en onze buurman, Evenementen centrum Lommerrijk is altijd bereid om eventueel de catering te verzorgen.
  • Zoals hierboven reeds vermeld zouden we graag een uniforme huisstijl ontwerpen. Eventuele kledingsponsors kunnen dan gebruik maken van het logo van Lommerrijk.

Maar dit alles moet wel aan de man gebracht worden door een paar enthousiaste, commerciële leden! Meld u aan en maak onze penningmeester een blij man!

Contactpersoon bestuur:  Wendy van Bodegom 

Commissies

-- Geen vermeldingen --U kunt zich aanmelden via

Ogenblik a.u.b. ...